Story - брой 28/2013

-25%
е-списание - Story - брой 28/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 28/2013

(3.75 от 12 гласа)Ники Михайлов: Оставете ме да си живея живота

Футболната звезда Николай Михайлов проговаря за първи път след раздялата си с фолк певицата Алисия в новия брой на списание Story. В откровено интервю футболната звезда разказва какъв опит е получил от изминалите години и последната си връзка и защо е категоричен, че вече няма да допуска медиите толкова близо до личния си живот.

Появилите се слухове, че с изпълнителката на "АРА мюзик" отново са се събрали и дори са били заедно в Абу Даби, Ники коментира така: "Предположения всякакви винаги има. Аз за себе си обаче съм решил вече да не допускам хората толкова близо до личния ми живот. Защото това единствено и само вреди на връзката между двама души, особено когато те са популярни. С Алисия ли съм, не съм ли, с коя съм - това си остава единствено за мен и загадка за другите", заявява категорично пред списание Story Ники Михайлов.

Наистина ли родителите му са били против връзката му с Алисия, готов ли е вече за семейство, как приема популярността си и как една жена може да го накара да се влюби в нея, можете да разберете само в новия брой на списание Story..е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819128
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: