Story - брой 27/2013

-25%
е-списание - Story - брой 27/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 27/2013

(4.00 от 1 глас)











Рут Колева: Ще родя две деца

Певицата Рут Колева споделя в новия брой на списание Story, че в бъдеще се вижда като майка на две деца. И дори вече е избрала имената им - Захари и Гоя.

„Момичето ще има странно име, като моето, с три букви. Но това не е важно. Важното е, че някога ще се случи. Сигурна съм в това.“, обяснява изпълнителката.

Изпълнителката, която публично призна в ефир, че е бременна от бившата си половинка Калоян, е уверена в себе си и възможностите си и след 10 години се вижда семейна, с къща с градина, в която ще сади домати.

В какви отношения е с бившата си половинка Калоян и с новата си тръпка Любо, има ли шанс двамата с баскетболиста да бъдат заедно, защо майка й я изоставя като малка и какви цели си е поставила, Рут разкрива само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 3-ти юли.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819127
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: