Story - брой 26/2013

-25%
е-списание - Story - брой 26/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 26/2013

(3.50 от 4 гласа)Лора: Део не ме пускаше да си тръгна

Певицата Лора Караджова откровено разказва своята гледна точка относно раздялата си с Део, обяснявайки, че дълго време е искала двамата да се разделят, но той не я е пускал да си тръгне.

„В един момент той толкова много искаше да бъде с мен, че дори когато виждаше, че не съм щастлива, пак не ме пускаше. Да, когато обичаш нещо, искаш да го задържиш. Но не се получи", обяснява Лора Караджова.

"Имахме много хубави моменти, но и много съм страдала, докато бях с Деян. Но знаех че нещата ще се оправят. Не го напуснах, защото не исках да го нараня“, разкрива още певицата.

Влюбена ли е Лора в момента и защо обяснява, че Део я е изоставил преди много години, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 26 юни.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 68
ISSN: 20131312819126
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: