Story- брой 26/2012

-25%
е-списание - Story- брой 26/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 26/2012

(2.75 от 4 гласа)Веселин Маринов тормозен от дългове и младо гадже

Певецът Веселин Маринов откровено споделя в новия брой на списание Story, че много се притеснява от факта, че ако нещо се случи с него, на дъщеря му Йоана ще й се наложи да изплаща кредитите, които той е взел преди години.
"Когато съм много уморен, пътувайки сам в колата след изява в поредния град, започвам да се питам: „Ами ако...“ Звъннах й веднъж наскоро в един такъв момент и й казах: „Тате, единственото нещо, което ме глозга и не ми дава мира е, че ако нещо се случи с мен, ти ще наследиш всичките ми кредити“, разказва Веселин Маринов.

Какво се случва в личния живот на певеца след раздялата му с втората му съпруга Цветанка, кое е младото момиче, което се надява да спечели сърцето му и защо дъщерята на Веско решава да прекрати обучението си в Германия и да се върне у нас, разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 27 юни.

От него ще научите още кой е новият мъж до Зара, истината за раздялата на Магда и Красьо Черния и как Даниела замени Андрей с красивия сръбски бизнесмен  Марко Стойкович.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131281901726
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: