Story- брой 23/2012

-25%
е-списание - Story- брой 23/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 23/2012

(5.00 от 1 глас)Годжи остана сам

Басистът в "Ку-Ку бенд" Георги Милчев- Годжи е с разбито сърце след като балерината от "Магаданс" - Станислава,  го е изоставила. В новия си брой списание Story разкрива, че макар двамата да се събираха и разделяха няколко пъти в 3-годишната си връзка, накрая избрали да прекратят всякакви отношения в името на приятелството и работата в „Шоуто на Слави“.

Как са се развили отношенията между Годжи и балерината по време на връзката им, какво е трогващото послание във  Facebook, което музикантът й пратил за рождения ден и какво в крайна сметка ги раздели, разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 6-ти юни.

От него можете да научите още защо рапърът Бобо е бил в затвора, каква е истината за връзката на Юксел Кадриев с красивия модел Ангела, както и да разберете защо Джина Стоева се страхува да има дете. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131281901723
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: