Story- брой 18/2013

-25%
е-списание - Story- брой 18/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 18/2013

(3.00 от 3 гласа)Петко Димитров разкрива трите си житейски драми

Бизнесменът Петко Димитров, който в момента се изявява в шоуто Dancing Stars, за първи път разкрива пред списание Story най-драматичните моменти в живота си.

Откровено той разказва за това как е спасил от сигурна смърт първата си любов и за най-тежкия момент, който е преживял в личен план - как баща му издъхнал в ръцете му от рак.

Освен това Петко и бившата му половинка Мария Игнатова преживяват истински кошмар, докато тя е бременна със сина им Виктор. Какво се случва и какво разказва Петко за най-драматичните моменти в живота си, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 30 април.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819118
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story
 

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: