Story - юли/2020

Още от поредицата Story

Story - юли/2020

(3.75 от 4 гласа)Обичайте и живейте честно!

Звучи като манифест на хипи движението, но се оказва все по-животоспасяващо. Това е призивът, който отправя към
всички нас една от героините в броя ни – авангардната млада певица Мила Роберт. Темата за лъжата във връзките ни
провокира да разкрием най-скандалните изневери в родния и световния шоубизнес – без да морализираме, но пък да сме
любопитни – защо живеем, обичаме и лъжем едновременно?
 
Въпросът носи твърде много отговори и все достоверни. Трудно ни е да бъдем автентични, за да не ни отхвърлят(за феномена да се харесаме на всички, ще откриете отговори на страниците ни за психология) все  търсим някой да ни забавлява, спасява, обича, без ние да отвърнем със същото, лесно ни е да сме жертва, така някой друг поема отговорност за грешките ни и още, и още. Знаем, че когато мамим, най-безпощадно лъжем себе си и безпардонно оправдаваме действията си с повика на сърцето, или търсенето на втората ни половинка... Илюзии.
 
Те някак заживяха с нас през последните месеци на изолацията ни един от друг. Бяха хазяите ни. Преминахме през „о, ужас“ до „от това имах нужда“. Случиха се много неща, други услужливо забравихме и отново се върнахме към онова нормално, което ни прави човеците на 21 век –пак консумираме вещи, ситуации, хора, но сега се учим да го правим
честно. Иначе, както казва писателят Георги Господинов, „Без памет е като без Бог, всичко може“. Но ние помним и знаем, че за да оцелеем е необходимо да живеем и обичаме честно. Така ще се предпазим от самозаблудите, от излишествата в емоциите и мислите. Красиво е да си истински и отговорен човек, така светът се превръща в по-здраво и поносимо място. Без илюзиите, че сме недосегаеми.
Галина Чолакова-Попова
главен редактор  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 20201312819107
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: