Story - брой 9/2015

-25%
е-списание - Story - брой 9/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 9/2015

(4.33 от 9 гласа)Терорът срещу Елен Колева продължава

Елен Колева продължава да бъде тормозена и заплашвана от бившата си половинка Александър Найденов, разкрива списание Story в новия си брой.

„Ако не си затваряш устата, ще патиш“, е може би е най-безобидната от всички заплахи, отправена към актрисата от бившия й любим, с когото имаше връзка в продължение на шест години.
Въпреки че Елен Колева упорито отказва да коментира злостните коментари и отвратителни епитети, с които бизнесменът я нарича публично, обяснявайки, че е оставила миналото зад гърба си, нейни близки са категорични, че тя съвсем не живее спокойно.
Дори страхът, който изпитва от бившия си не намаляват с времето, тъй като той е категоричен, че иска да я унищожи и дори я заплашвал не само с убийство, но и със заливане с киселина.

Още за случващото се в личния живот на Елен Колева можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 25 февруари. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131281919
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: