Story - брой 9/2014

-25%
е-списание - Story - брой 9/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 9/2014

(4.21 от 95 гласа)Тервел и Диана ще имат още едно дете

Боксьорът Тервел Пулев и дългогодишната му половинка Диана доказват в новия брой на списание Story, че отношенията им по никакъв начин не са се променили и въпреки писанията за раздяла, те са по-щастливи от всякога. 
Дори обмислят да имат второ дете, като по този начин да зарадват сина си Калоян с братче или сестриче.

"Хубаво е детето да има с кого да расте, най-вече да има опора в живота. Аз имам брат и сестри и знам за какво става дума. Моят баща ме учеше, че те са хората, с които ще остана приятел за цял живот, тези, на които винаги ще мога да разчитам", обяснява Тервел Пулев.

Как повлия на отношенията между Пулев и Диана участието му във VIP Brother, ревнива ли е волейболистката и как успяват да съхранят любовта си, макар че живеят в две страни, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 26 февруари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 2014131281919
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: