Story- брой 9/2013

-25%
е-списание - Story- брой 9/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 9/2013

(3.86 от 7 гласа)Тайното гадже на Азис проговори

Най-критото гадже на Азис - Богдан, проговаря за първи път пред списание Story, за да разкрие шокиращи факти от 3-годишната му връзка с фолк певеца. Половинката на изпълнителя разказва как и къде е започнала връзката им и защо двамата в крайна сметка слагат край на отношенията си. За огромната ревност на Азис, заради която фолк певецът затваря в златна клетка любимия си. "Реши, че съм само за него. Казваше ми „Ти си само мой“. Всичко беше много хубаво първите две години, но последната година от връзката ни беше много тежка", спомня си за "затвора" си Богдан. Плащал ли е фолк изпълнителя на половинката си, за да му бъде прикритие, какви са били отношенията им у дома и какво споделя Богдан за другите мъже на Азис, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 27 февруари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281919
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: