Story - брой 8/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 8/2016

(3.75 от 12 гласа)Христина и Благой се цакат с измамни връзки

След окончателната си раздяла Благой Георгиев и Христина Витанова продължиха успешно живота си с нови половинки – той като семеен мъж, който вече чака и дете от законната си жена Есмер Омерова, тя пък – с арабския бизнесмен Лазгин Маджид.

И докато бившата гимнастичка и любимият й рядко демонстрират публично връзката си и досега са пуснали едва няколко общи снимки в социалната мрежа, то Джизъса и рускинята използват всяка възможност да споделят в профилите си случващото се в семейните им отношения.
Именно от собствените им излияния стана ясно, че краткият все още брак на двойката вече претърпя няколко срива и дори раздели. Затова и всички се питат колко време ще продължи бракът на Благо и Есмер и танцьорката в крайна сметка ще успее ли окончателно да укроти нагона на мъжа си.

Още за новияте връзки на Благой и Христина и коя в крайна сметка ще издържи повече, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 23 февруари.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281918
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: