Story - брой 8/2015

-25%
е-списание - Story - брой 8/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 8/2015

(3.73 от 11 гласа)Софи Маринова: Тони Стораро не би ме наранил

През последните месеци около Софи Маринова витаят противоречиви новини, последната от които гласеше, че била принудена да абортира, заради извънматочна бременност.
И то не от кого да е, а от близкия й приятел Тони Стораро, с когото се твърди, че има дългогодишна връзка и от когото всъщност било бебето, припомня списание Story в новия си брой.

„За мен никога не са говорили такива работи, винаги съм била пощадена от чак такива гадости, имало е някаква граница в измислиците. Но този път прекалиха. Аз не съм такъв човек да тръгна да се заяждам и да търся кой е този, който го е казал, макар че приятели ми викат – съди ги! Нямам и време да се занимавам“, отсича Маринова.
Освен това е категорична, че Тони Стораро никога не би я наранил по какъвто и да било начин, тъй като двамата ги свързва близо 15-годишно приятелство.

Какво споделя още Софи Маринова можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 18 февруари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131281918
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: