Story- брой 8/2013

-25%
е-списание - Story- брой 8/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 8/2013

(3.25 от 4 гласа)Дими проговори за смъртта на дъщеря си

Участникът в Big Brother All Stars Дими даде ексклузивно интервю за новия брой на списание Story, в което разказа каква е истината за смъртта на дъщеря му Деметра.

Димитър разкри, че преди да сложи край на живота си, момичето му е написало писмо до него, майка си и сестра си, в което ги окуражава да не приемат тежко загубата й.

„Не страдайте, пийте червено вино и уиски, усмихвайте се... Така се случва понякога в живота...“, са част от думите, които Деметра посвещава до семейството си.

„От това, което прочетохме в писмото й, си личеше, че решението й е добре обмислено и планирано от много време. Беше написано с хумор и спокойствие. От ръката на интелигентен млад човек, който е наясно какви са перспективите му от тук нататък“, през сълзи разказва Дими. „Когато болките започнат, аз сама ще приключа с всичко“, описва с мастило плановете си Деметра пред близките си.

Имало ли е семейството на Дими съмнение, че Деметра страда от сериозно онкологично заболяване, как живее сега сестра й Ива и ще осиновява ли брадърът друго дете, както се писа, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 20 февруари.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281918
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: