Story - брой 7/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 7/2016

(5.00 от 1 глас)Любовта спаси Кристиан и Дарина

Кристиан и Дарина се сближиха покрай участието си в новия сезон на X Factor, и именно тези им отношения са причината двамата да се справят със стреса покрай музикалното риалити.
При двамата тийнейджъри днес няма и следа от тъга, че не успяха да се преборят за първото място. На страниците на списание Story те споделят, че са си тръгнали от музикалното риалити с толкова много: нови ангажименти и участия от „Вирджиния Рекърдс“, от които не могат да си поемат дъх, почитатели, фен срещите, с които още не смогват да обиколят градовете на България, уважение и симпатии от приятели, учители, от познати и непознати, които ги спират на улицата, за да ги поздравят.
И с нещо незаменимо – приятелството, разцъфнало помежду им по време на шоуто, което отскоро ги кара да казват по-често не „аз“, а „ние“.
"Споделяхме цялото си време един с друг и тогава всъщност си станахме много близки", обяснява Дара. "Ние с Дари сме си добре така. Заедно сме, приятели сме, имаме си работа", казва на свой ред Крис.
Защо сладката Дарина е прекарвала повече време с Крис, а не с вече бившето си гадже, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 16 февруари.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281917
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: