Story - брой 7/2014

-25%
е-списание - Story - брой 7/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 7/2014

(3.99 от 112 гласа)Остават ли заедно Мария и Рачков?

Този месец се навършват пет години, откакто за първи път Мария и Рачков разкриха пред списание Story, че са двойка не само на екрана, но и в живота.
През цялото това време, въпреки че нито един от тях не даваше повод да се носят клюки, че в отношенията им има проблем, те все пак често присъстваха в жълтите медии с "новината", че са се разделили.
Самите те още от самото начало на връзката си се питаха: „С какво сме толкова интересни на хората?“ Отговорът е прост: комбинацията известна, красива жена плюс известен, забавен мъж винаги ражда интрига, забъркана с ревност, трети човек във връзката и драматична раздяла.
Как се чувстват Мария и Рачков пет години след началото на връзката си, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 12 февруари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819107
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: