Story - брой 51/2015

-25%
е-списание - Story - брой 51/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 51/2015

(4.10 от 21 гласа)Ексклузивно! Надя и Константин показаха сина си

В ексклузивна фотосесия за новия брой на списание Story, фолк певецът Константин и съпругата му Надя за първи път показват най-новия член на семейството - синът им Александър.
Сладкият Александър, който се роди на 11 октомври, вече посреща гости, усмихва се на кака си Мариана, а тя е написала и от негово име писмо на белобрадия старец, за да зарадва малкото си братче за първата му Коледа.
Всъщност 5-годишната Марианка е била инициаторът мама и татко да й „донесат“ братче, а след като те й казали, че правят каквото могат, тя се обърнала с молби към дядо Боже да сбъдне по-бързо мечтата й. Какво споделят щастливите Коце и Надя за новия член на семейството, как е приела появата на братчето си Марианка и какво се случва със звездната двойка, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 15 декември.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819151
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: