Story - брой 50/2014

-25%
е-списание - Story - брой 50/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 50/2014

(3.63 от 8 гласа)Елена Кучкова: С моя политик искам вече брак

Елена Кучкова влязла във VIP Brother не само заради парите, но и за да изпита връзката си с мистериозния политик.
А той разбрал, че не може без нея, разкрива блондинката в новия брой на списание Story.

„Даже сега някак си се обърнаха нещата – преди аз бях по-влюбената, а сега е той. Каза ми,  че не е предполагал какъв човек съм, защото първоначално ме е харесал визуално и не предполагал, че връзката ни ще се задълбочи. Явно при тази раздяла и липсата, която е усетил, той е осъзнал колко много ме обича и... че иска да направи семейство с мен. Ако не бях влязла във VIP Brother, това нямаше да стане", казва Ели.

"Откакто съм излязла, постоянно сме заедно. Досега не бяхме предприели по-сериозна крачка да заживеем под един покрив, защото за това е нужно време. Сега вече имаме планове в близките месеци за съвместно съжителство, искаме да имаме и семейство“, допълва еротичната моделка.

Още от откровенията на Елена Кучкова можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 10 декемврие-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819150
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: