Story- брой 5/2013

-25%
е-списание - Story- брой 5/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 5/2013

(4.00 от 3 гласа)Защо Григор е ходил на училище до пети клас?

В новия си брой списание Story разкрива, че най-добрият български тенисист в момента - Григор Димитров, е ходил на училище само до пети клас.
Като на всеки професионален спортист, и на Гришо му е било трудно да съчетава интензивните тренировки с учението. Това, че ставал все по-добър и започнал все по-често да мери силите си с други млади надежди по света, било повод за гордост на повечето от преподавателите му в началното училище в Хасково.
Имало обаче и такива, които съвсем не се трогвали от спортните му успехи - напротив. Затова се наложило Григор да напусне училищната скамейка доста рано - едва завършил пети клас.
„Някои учители не бяха толерантни към отсъствията му заради честите пътувания. Въпреки че той беше много будно дете и имаше голямо желание да ходи на училище, просто физически нямаше възможност да е редовен като другите деца.“, разказа пред Story бащата на Григор – Димитър Господинов.
Какво сподели още таткото на най-добрият ни тенисист, кои са били на-трудните предмети на сина му в училище и как коментира слуховете, че синът му има връзка с Мария Шарапова, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 30 януари.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281915
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: