Story - брой 49/2015

-25%
е-списание - Story - брой 49/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 49/2015

(4.11 от 19 гласа)Люси Дяковска и Снежана Макавеева са заедно

В новия си брой списание Story разкрива сензационната новина, че певицата и ментор в X Factor Люси Дяковска отново е влюбена, а новата й половинка е не друга, а актрисата Снежана Макавеева.
Засега двете дами предпочитат да не коментират отношенията си, но пък както става ясно, съвсем не се крият. Дори вече са били забелязани в центъра на София, като подробности от срещата им можете да разберете от страниците на изданието. 
Досега Снежана е дава гласност единствено на връзката си с колегата си от "Под прикритие" Мариан Вълев. Люси пък се показа на светло с бившата си приятелка Камелия.
Още за връзката на актрисата и певицата можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 1 декември.


 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819149
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: