Story - брой 49/2013

-25%
е-списание - Story - брой 49/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 49/2013

(4.33 от 3 гласа)На Стойко и Станка им е писано да са заедно

Стойко Сакалиев и Станка Златева буквално са неразделни, откакто са напуснали Къщата на VIP Brother.

В новия брой на списание Story Саката и Станкита, както се наричат помежду си двамата спортисти, признават, че още от първия момент, когато се видели, се почувствали все едно се познават от години. „Имам чувството, че винаги съм я познавал. Разбрах го още като ми подаде ръка на влизане в Къщата на VIP Brother. Видях очите й и го разбрах. Очите говорят много“, споделя Стойко Сакалиев. „И аз имам чувството, че винаги съм го познавала. А не обичам футбол, не гледам, няма откъде да го знам“, обяснява пък Станка Златева.

Зародили ли са се някакви чувства между боркинята и футболиста и какви са бъдещите им планове, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 4 декември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819149
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: