Story - брой 47/2015

-25%
е-списание - Story - брой 47/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 47/2015

(4.29 от 17 гласа)е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Истински ли са чувствата между Преслава и Гъмов?

Преслава е жена с чар, на който трудно би могъл да устои нормален, хетеросексуален мъж, пък бил и той най-върлият враг на чалгата, за какъвто се определя и актьорът Станимир Гъмов.
Може би защото освен красота и сексапил, звездата на „Пайнер“ е мил човек с добро сърце, което става видно още в началото на общуването с нея. "Преслава е пич!“ - е категоричното заключение на всички, които познават добричлийката, припомня списание Story в новия си брой.
41-годишният Гъмов пък впечатлява дамите с образа на „интелигентния простак“, който държи да нарича нещата с истинските им имена. Затова в Къщата на VIP Brother точно той държа в прегръдките си една от най-желаните жени в България – Преслава.
Разбира се, съмненията, че любовните искри между тях са по сценарий за вдигане на рейтинга на предаването, са основателни. Клюката носи, че за театъра, който разиграват пред ТВ зрителите, уж влюбените гълъбчета ще получат повече от приличен хонорар – по 25 000 лв. всеки.
Още по-невъзможно изглежда това влюбване да е истинско и от статуса на участниците в него – фолк певица с бивши гаджета баровци и интелигент, който досега е отминавал с презрение всяка жена, която няма идея кой е Харолд Пинтър.
Излезе, че всичко помежду им е режисирано – от първоначалното сладко смущение на Гъмов след представлението му в кукления театър, което излязлата от Къщата Преслава беше посетила, през нейното изненадващо завръщане в шоуто като гост звезда, две седмици след като сама пожела да я напусне, през прегръдките и обясненията им, до леглото, което двамата споделяха до края на предаването... Но дали е точно така?
Казват, че именно след въпросното представление на Гъмов, тя отишла да го поздрави в гримьорната и двамата доста се забавили там. След което Гъмов се върна в Къщата направо не на себе си.
Още за случилото се в Къщата и извън нея между Преслава и Гъмов можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара.
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819147
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: