Story - брой 44/2015

-25%
е-списание - Story - брой 44/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 44/2015

(3.72 от 18 гласа)Брак? Имаме други планове

Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов се влюбили, докато записвали първия си дует, днес живеят по пътищата и не се ревнуват. „Мисля, че това е началото на едно прекрасно приятелство“ е една от крилатите фрази на Хъмфри Богарт във филма „Казабланка“. Същото може би си е казал наум и Ненчо Балабанов по време на записите на първия си дует с Йоанна Драгнева - „Дай ми време“, но ако се замени думата „приятелство“ с „любов“. Актьорът, нашумял от клиповете си в интернет пространството с успешна имитация на Бойко Борисов, рубриката му в „Господари на ефира“ и шоуто „Като две капки вода“, което спечели, и певицата, ексвокалист на Deep Zone Project, в началото криеха любовта си. И смятат да продължат в същия дух - да не развяват на показ най-съкровените моменти от личния си живот. Пред Story за първи път двамата се съгласиха да повдигнат поне отчасти завесата за случването на нещата помежду им – първо творчески, след това слушайки гласа на сърцата си. А те и днес им казват, че не са сбъркали, избирайки за своя половинка човек от свободната професия артист.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819144
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: