Story - брой 44/2014

-25%
е-списание - Story - брой 44/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 44/2014

(3.94 от 18 гласа)Кали ограбена от баща си

Фолк певицата Кали има не малко трудни моменти в живота си, които е успяла да преживее благодарение на семейството си.
До нея винаги са били майка й и брат й, но не и нейният баща. Мъжът отдавна не живеел със семейството и не успял да подкрепи морално момичето си не само след двете ужасяващи изнасилвания, но и след зверската катастрофа, която преживяла дъщеря му.
В новия си брой списание Story разкрива, че раздялата на родителите на певицата била тежка, а таткото спрял напълно да се интересува от нея и брат й.
Чак 30 години по-късно, вече много болен от рак, мъжът потърсил известната си дъщеря. Но не за да й поиска прошка, а за да моли за пари за тежките химиотерапии, които му предстояли.
Във VIP Brother певицата сподели пред другите съквартиранти, че тя се отзовала на зова за помощ, въпреки огромното огорчение от родителя си, но след обнадеждаващата ремисия, той починал няколко месеца преди тя да влезе в Къщата. „Той ми отне всичко. Трудният ми старт в живота се дължи именно на това, че той ме ограби“, беше тъжно откровена Кали.
Още за популярната певица можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 29 октомври.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819143
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: