Story - брой 4/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 4/2016

(3.62 от 13 гласа)











След връзката Калин се убива с алкохол, Елен бяга в чужбина

В интернет отново избухна скандал – Елен Колева, откраднала Калин Терзийски от жената, с която той живее от 15 години и която е преминала заедно с него през всичките му състояния – светли и тъмни, шушукат в светските среди.
Дългогодишната приятелка на поета – Ивана, е убедена, че Елен е заплаха за нея и връзката й с Калин, и не скри притесненията си, а напротив - публично отправи обвиненията си, нападайки половинката си и Елен във facebook.
„Аз не съм с него! Но той е мое вдъхновение и муза! Той е мой учител и ми даде много! Най-вече вяра и устрем към възвишеното и красивото в изкуството!“, е краткият отговор, който Колева дава пред списание Story.
Според информацията от доста време вече Калин Терзийски отново се е върнал към алкохола, който смесва с хапчета, пороци, които в продължение на няколко години тровиха не само тялото, но и живота му. И от които той едва се измъкна.
Елен пък се оказа отново изправена пред труден избор - да се опита да спаси любовта си, или самата себе си. Изглежда поне на този етап е решила, че собственото й "аз" е по-важно. Затова и е решила да замине в чужбина.  Къде иска да избяга Колева можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 26 януари.

 



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281914
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: