Story - брой 4/2014

-25%
е-списание - Story - брой 4/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 4/2014

(4.00 от 2 гласа)Унизителните истории за пари на звездите

На не малка част от родните звезди им се е налагало не само да рискуват в професията си, а и да правят компромиси както със себе си, така и с хонорарите си.

Често в името на парите популярните личности залагат достойнството си и дори позволяват да бъдат унижавани, пише в новия си брой списание Story. А великите хонорари, за които всеки простосмъртен завижда и на най-прохождащите звездички, често се оказват далеч не за завиждане, а преживяното не се забравя до края на живота.

На страниците на изданието, екипът разкрива някои от най-шокиращите истории на родните звезди. Сред тях са разкритията за това как Тони Дачева е била отвлечена от собствениците на заведение, как фолк фенове унижиха Любо, пяла ли е гола Преслава на частно парти за апартамент, къде е стояла на студено Юлия Юревич.

Всичко това и още интересни истории от преживяванията на родните звезди, можете да разберете само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 2014131281914
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: