Story- брой 4/2013

-25%
е-списание - Story- брой 4/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 4/2013

(5.00 от 1 глас)Мария: Искате живота ми? Бачкайте!

Фолк певицата Мария категорично опровергава пред списание Story твърденията, че приключва с кариерата си. Макар в момента да ограничава участията си, за да бъде повече време с дъщеря си Марая и любимия си Хриси, тя няма намерение да обръща гръб на фолк музиката.
Мария обяснява, че е свикнала със злобните нападки към себе си, но животът, който има е благодарение на сериозно бачкане и любовта на феновете си.
„Имах период в кариерата си, когато години подред не извадих нито един хит на пазара. Но и тогава не спрях да пея, любовта на феновете ме движеше напред, реализирах по 25 участия на месец и това ми даде надеждата и волята, че нещата ще се променят", обяснява Мария пред Story.
"Вярвам, че ми се случват хубави неща, защото аз самата съм направила много добро. Но знам, че нищо в този живот не е само късмет и съдба, а се дължи на много яко бачкане, на много силна мотивация и много големи лишения". И те наистина я променят, но не само в професионален план, но и в личен.
Какво разказа за отношенията си с новия си любим Християн, защо комуникацията й с бившия й мъж Митко е индиректна и как се чувства Марая като кака, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 23 януари.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281914
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: