Story - брой 39/2015

-25%
е-списание - Story - брой 39/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 39/2015

(3.85 от 13 гласа)След раздялата с Бирмата Преслава предпочита неангажиращи връзки с мъже, които не й досаждат с постоянното си присъствие.

Пламен Богданов, който продължава да отрича отношенията си с Преслава, обаче се влюбил. Пайнерката прегаря мъжете, които се доближат до нея, успява да ги накара така да я желаят, че да губят контрол върху емоциите си. След това просто им показва къде им е мястото, но едва след като се е забавлявала и ги е влюбила в себе си. Изкусна е в играта на сърцеразбчивачка. Може да има всеки, когото пожелае. И го прави със задоволството на жена, която цени независимостта си, а сексът е просто декор на поредния филм, в който главната роля е отредена само на Преслава. Приятелки, колежки, дори мъже й завиждат за замаха и възторга, с който живее. Докато не малко нейни колежки правят компромис след компромис, за да имат онова, което искат, с мъже, които не харесват, Преслава сама печели парите си и си взима онова, което иска, включително мъжете. Така се случило и с Пламен Богданов, с Фики Стораро...Още за мъжете в живота на Преслава можете да прочетете в новия брой на списание Story, който вече е на пазара.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819139
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: