Story - брой 38/2015

-25%
е-списание - Story - брой 38/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 38/2015

(4.13 от 8 гласа)Защо Алекс Сърчаджиева не може да избяга от Ласкин

Алекс Сърчаджиева преживява горчивината да бъде непризната от баща си Йосиф Сърчаджиев, но намира любовта и опората, за която майка й се моли преди да умре, в лицето на лошото момче Иван Ласкин. Тя е лъчезарна, усмихната и талантлива. Той е намусен, не изпуска чашката от ръка и е непримирим, саркастичен и зъл към всичко, което по някакъв начин не отговаря на неговата представа за справедливост в този свят. Класическата комбинация на доброто момиче и лошото момче обаче при Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин придобива различно измерение, когато ги видиш един до друг и чуеш как всеки от тях говори за другия с онази любов, за която всички мечтаем. Да се хванеш за някого като удавник за сламка - при двамата, две изгубени души, се е превръща от спасителен пояс на споделянето и съпричастността в страстна приказка, взаимна обич и огромна преданост към този, който можеш да наречеш своя най-близък човек. Израснала само с майка си, с дамгата непризнатото дете на известен баща, Алекс проправя своя път към театъра, където среща Ласкин – детето звезда, което изгубва себе си по пътя в търсенето на истината в човешките отношения и изкуството. Точно в момента, когато губи майка си от страшната диагноза рак, тя намира мъжа, който наскоро се е разделил с илюзията си за щастливо семейство с жена си и малката си дъщеря и който дава обет да се грижи за нея докато смъртта ги раздели. Не пред държавата, не пред Бога, а пред най-истинското – пред паметта на една майка, отишла си без време, оставяйки единственото си дете, само в жестокия свят. Историята на Алекс и Иван не е сълзлива сапунка, тя е реална, жестока и красива, като самия живот. Какво ги свързва, но и какво ги разделя, можете да научите от новия брой на Story, който е на пазара от 15 септември.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819138
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: