Story - брой 37/2015

-25%
е-списание - Story - брой 37/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 37/2015

(4.00 от 9 гласа)Диляна заменя Блатечки с богат спонсор

Диляна Попова, която се е отдала на грижите за сина си Борил, все по-често бива окуражавана от най-близките си да сложи край на доброволното отшелничество и да намери нова любов в живота си.
За никого не е тайна, че красивата брюнетка преживя доста тежки удари, като по ирония на съдбата те съвпаднаха и с времето, в което изживяваше най-голямата си любов досега - тази с Асен Блатечки.
Връзката им съвсем не беше мимолетна, като от нея се роди и малкият им син Борил. Наред с щастието, че е станала майка, Попова трябваше да понася обвиненията, че е започнала връзка с женен мъж и е разбила привидно щастливото му семейство.
Диляна отбиваше ударите сама, а публична подкрепа от Асен така и не получи. Той отговаряше с клишето, че животът му си е негова работа.
Макар че връзката им беше обречена Попова все пак се надяваше, че ще имат дълго бъдеще заедно. Уви, това не се случи.
Днес Попова е без половинка до себе си и сама отглежда сина си. Разбира се, Асен също не липсва в картинката, но не е денонощно до момчето си. Той се е върнал при бившата си половинка Катерина и дъщеря им.
Какво се случва с Диляна пък можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 8 септември. 
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819137
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: