Story - брой 36/2015

-25%
е-списание - Story - брой 36/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 36/2015

(4.00 от 20 гласа)Елена Ангелова заложница на мъжа си

Носителката на титлата Мис България 1999 Елена Ангелова никога не се е забърквала в скандали, подобно на голяма част от колежките й.
Именно заради това новината, че настоящата юристка се развежда с дългогодишния си съпруг – бизнесмена Николай Нейчев, беше изключително неочакван. 
Фактът едва ли би бил толкова шокиращ обаче, ако не беше придружен с почти невероятна драматична история, в която Елена се е превърнала в негова заложница.
На бял свят излязоха почти страховити новини като тази, че вторият син на двойката, който още няма годинка, всъщност има друг баща и именно майката е тази, която поискала това да се установи по съдебен път, чрез ДНК експертиза.
Вместо да получи свободата си, Елена рискува да се раздели с първородния си син, отново по съдебен път. Говори се, че правата върху момчето вече били дадени на таткото, а тя трябвало само да плаща съответната издръжка. На него било присъдено и цялото имущество.
Но най-страшното било, че двамата продължават да живеят под един покрив по желание на съпруга. Непотвърдени слухове вече разказват, че влиятелният бизнесмен я държи като истински арестант със силата на заплахите – от саморазправа до това, че няма да види голямото си дете.
Още скандални разкрития за живота на Елена Ангелова, както и какво стои зад привидно бляскавия живот на родните миски, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 1 септември
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819136
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: