Story - брой 35/2015

-25%
е-списание - Story - брой 35/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 35/2015

(3.77 от 13 гласа)











Изнасилена и изоставена няколко месеца след пристигането си в Ню Йорк, Мадона се превръща от амбициозна отличничка в мъжемелачка без чувства. Броени месеци преди да духне своите 57 свещички, излиза под светлините на прожекторите на наградите Grammy в яркочервено трико, заобиколена от атлетични мъже без лица, но с рога. И започва своя пореден концерт, своя танц на отмъщението. Те са агресивни, но безлични. Тя е предизвикателна до краен предел и в крайна сметка триумфира. Всъщност това е класиката, която Луис Чиконе следва от онези далечни времена, когато за първи път възмущава и възторгва света със своята „Like a Virgin”. Повече от три десетилетия са минали, откакто една фатална нощ я е превърнала от амбициозно дете на католическо семейство във войнстваща отмъстителка, за която мъжете са аксесоар с определено предназначение и срок на годност, а сексът е върховно отмъщение. Подробности какво и как преобръща живота на Мадона, защо мъжете я манипулират, но пък тя ги измъчва, както и още любопитни факти, можете да научите от новия брой на Story, който е на пазара от 25 август.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819135
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: