Story - брой 35/2014

-25%
е-списание - Story - брой 35/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 35/2014

(4.00 от 4 гласа)Радина и Деян са пристрастени към насилието

Деян Донков и Радина Кърджилова са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса, защото силите на привличане и отблъскване вътре в нея са неразрушими.
Макар че двамата не крият, че имат бурна връзка, а част от драматичните им отношения бяха показани нагледно в предаването "Къртицата", раздялата така и не идва.
В новия си брой списание Story разкрива нагледно как скандалната любов за едни е пример за силни чувства за други. За да се счупи такава връзка се оказва, че е нужна енергията на атомен взрив.
Защото страстите в артистичната двойка не са разрушителни за нейното съществуване, а я подхранват и държат в здрава спойка.
Какво сподели за връзката на дъщеря си с Деян Донков бащата на Радина и ще се случи ли така желаната от мнозина раздяла между двамата актьори, можете да разберете в новия брой на списание Story, който вече е на пазара.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819135
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: