Story - брой 33/2015

-25%
е-списание - Story - брой 33/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 33/2015

(4.00 от 16 гласа)Ким Кардашиян: Татко, ти ме съсипа!

Ким Кардашиян не могла да преживее, че родният й татко станал звезда без усилие, а вторият – Брус Дженър, я детронира за една нощ, сменяйки пола си.
Ким Кардашиян често обича да казва, че е по-умна, отколкото хората я смятат. И това е самата истина. Зад понякога скандалното й поведение и неприкрита болезнена жажда за слава, се крие невероятен бизнес усет, наследен вероятно от родния й баща – арменец и преуспяващ адвокат, прочул се с делото срещу О Джей Симпсън, пише Story в новия си брой.
Крие се обаче и несподеленото никога страдание, което от малка я накарало да се бори с нокти и зъби да бъде известна - като всяко момиченце, и Ким искала да бъде оценена най-вече от татко. Той обаче напуснал този свят, точно когато звездата на Ким започнала да премигва на небосклона на известните. Което за нея си било истинско предателство.
Още от историята на Ким Кардашиян и желанието й да печели милиони, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който вече е на пазара.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819133
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: