Story - брой 31/2015

-25%
е-списание - Story - брой 31/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 31/2015

(3.64 от 11 гласа)Теодора: Оставам в Америка с бебето и мъжа ми

В първото си интервю след раждането на дъщеря си Мария, фолк певицата Теодора разкрива защо реши да остане да живее отвъд Океана и за първи път разказва за мъжа си Иво.
"Той е българин, живее от много години в Америка, но приказките, че е женен, са пълни глупости. Неговото желание е да не излиза на показ в медийното пространство, както изобщо и личният ни живот. Това е негов избор и аз уважава решението му. Иначе, живеем близо до Сан Франциско, Калифорния. Живеем нормално", споделя Теодора.

"В момента живеем тук и ни харесва много. Имаме чудесни условия за живот, а и времето в Калифорния е страхотно. Със сигурност планираме да се връщаме и в България, но в скоро време няма как да стане, защото Иво е много ангажиран, а и Мария е все още много мъничка за такъв дълъг път", допълва певицата.
Какво разкрива още за семейството си в Америка, Теодора споделя в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 28 юли.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819131
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: