Story - брой 3/2016

Още от поредицата Story

Story - брой 3/2016

(4.00 от 5 гласа)Елена Петрова и Луиза Григорова във война заради мъж

Режисьорът Мартин Макариев смени любовницата си Елена Петрова с Луиза Григорова, и официализира връзката си с нея, като се раздели с жена си, заради което двете актриси не могат да се понасят.
В актьорската гилдия не е новина, ако някой мъж сменя една след друга свои колежки в леглото си и в повечето пъти това не е повод за драма за някоя от страните. Но случаят с двете известни красавици на родното кино и театър – Елена Петрова и Луиза Григорова, съпернички за сърцето на режисьора Мартин Макариев, се разви по различен сценарии.
В разкритието на любовната сага бяха поставени на карта две семейства – на Елена и съпруга й, гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас, с когото имат близнаци, и на Макариев и жена му Кремена, с която имат малък син. Единствената свободна беше Луиза, която използва това като предимство добре да изиграе картите си и да се пребори да остане единствената, поне засега, в сърцето на фаталния режисьор. 
Още за любовния триъгълник и за войната между Елена и Луиза можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 19 януари.

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131281913
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: