Story - брой 3/2014

-25%
е-списание - Story - брой 3/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 3/2014

(3.50 от 16 гласа)Разследване на списание Story: Къде е измамата в Big Brother?

Около шоуто Big Brother винаги е имало много въпросителни, като в последните месеци усилено се заговори, че много от участниците недоволстват от отношението на продуцентите и продукцията към тях. Според клюката част от звездите са останали излъгани по отношение на хонорарите си и дори се заговори, че ще дават продукцията на съд.
В новия си брой списание Story прави собствено разследване, в което дава яснота за това каква е истината за най-популярното родно риалити.

Неразкривани до този момент факти от кухнята на шоуто разказва бивш служител от екипа. Какво споделя той, както и каква е истината за неплатените хонорари на звездите, можете да разберете в новия брой на списание Storyе-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 2014131281913
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: