Story- брой 3/2013

-25%
е-списание - Story- брой 3/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 3/2013

(2.50 от 6 гласа)Крият ли истината Орлин и Яна?

От известно време слуховете, че Орлин Павлов и приятелката му Яна са разделени, не спират да обикалят из публичното пространство.
Въпреки че двамата упорито отричат да са слагали край на връзката си, съмнението за краха във взаимоотношенията им, не спира да се прокрадва.
„Не е истина, че сме разделени. Даже в момента сме заедно“ - каза пред Story Яна, докато уточняваше, че тъкмо в този миг се събуждат един до друг. Но дали и това е вярно? В новия си брой изданието припомня цялата история около зараждането и продължението на връзката на Орлин Павлов и Яна Акимова.

Как коментираха всички слухове около себе си сексапилният певец и красивата танцьорка, можете да научите само от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 16 януари.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281913
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: