Story - брой 28/2015

-25%
е-списание - Story - брой 28/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 28/2015

(3.64 от 11 гласа)Десислава: Останах сама, защото не родих дете

Наскоро певицата Десислава неочаквано за всички призна, че 4-годишната й връзка с ММА боеца Зарко е приключила.
В новия брой на списание Story пайнерката разкрива цялата истина около раздялата им, заявявайки, че не трети човек е бил причината за този развой в личния й живот.

„Зарко искаше да се съберем, искаше семейство и дете и изтълкува новата крачка в кариерата ми като вид отказ от моя страна. Което не е така. Пяла съм до 5-ия месец на бременността ми с Майки, на мен работата не ми пречи да имам дете - една малка почивка и после, като се възстановиш, продължаваш. Но той беше убеден в своята истина, което малко по малко пречупи нещата помежду ни и ни отдалечи“, споделя Десислава.   
Има ли все пак шанс двамата отново да се съберат певицата разкрива в новия брой на списание Story, който е на пазара от 8 юли.

 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819128
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: