Story - брой 27/2015

-25%
е-списание - Story - брой 27/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 27/2015

(3.90 от 20 гласа)Ники Михайлов вече е готов за най-важната си роля - на съпруг и баща. На 28 юни вратарят отброи още 365 дни от живота си, за който мнозина завистливо и недоверчиво повдигат вежда – някои заради финансовия еквивалент, други заради жените, които е имал, а трети просто, защото не могат дори да го мечтаят. Малцина обаче са онези, които подозират, че всеки успех или провал дори, има цена, която е платил. Дал е своята лепта и сега върви по-уверено и повече мъжки по пътя си, без да се спира и да дава обяснения. И не, Ники Михайлов не е циничен непукист, нито е нарцистичен самохвалко. Просто, но много искрено обобщава своето израстване: „Вече не съм дете. Знам много добре къде точно е мястото ми в този свят“. Специално за новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 1 юли, Михайлов, един от най - хулените, но и най-харесвани български мъже, разказва за промяната, за малкото останали приятели, за Алисия, която той нарича „истинска половинка“ и за това, кога и какво можеш да простиш, без да се изгубиш.   е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819127
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: