Story - брой 25/2015

-25%
е-списание - Story - брой 25/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 25/2015

(4.22 от 9 гласа)Златка: Страх ме е от новата бременност

Измина почти година от черния август, когато Златка Димитрова преживя най-страшното за една майка – в шестия месец лекарите установиха, че сърчицето на плода в нея е спряло да бие и премахнаха бебето по оперативен път.
През тежките дни и месеци, докато се възстановяваше физически и психически, Злати получи от лекуващата й лекарка уверението, че през пролетта на 2015-а организмът й ще бъде възстановен напълно и готов да износи здраво дете, без риск за нея и плода.

Оказа се обаче, че бившата изкусителка засега не може да зарадва почитателите си с хубавата вест, че отново е бременна, макар че пролетта отдавна мина и вече сме в разгара на лятото.
„Да, от пролетта по принцип можеше вече да започнем да правим опити, но аз явно още тая страх от случилото се. Макар да превъзмогнах до голяма степен травмата, все още не мога да я преодолея. Появи ли се детенце, живот й здраве, това, което ми се случи, по някакъв начин ще избледнее, но няма да изчезне никога. Въпреки че след многократните разговорите с моята лекарка, че всичко при мен е наред, не мога да премахна това притеснение и да се реша с Миро да започнем да опитваме отново. Доктор Михова е прекрасен човек, тя се опитва да ме успокои. Казва ми, че няма медицинска причина отново да се случи така с бебето ми, но това е все пак нейна гледна точка...Така че, ще изчакам още малко“, откровена е Злати пред Story.
Какво споделя още Златка Димитрова можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 24 юни.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819126
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: