Story - брой 25/2014

-25%
е-списание - Story - брой 25/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 25/2014

(4.17 от 6 гласа)Най-скандалните секс истории на Мондиала

Че любовта е трудно постижима за не малка част от най-популярните футболисти по света и у нас, едва ли е тайна за някого.
Именно затова имената на звездите от терена повече се свързват със скандални секс истории, отколкото с мечтаното от техните половинки перфектно семейство.
Пример за това е връзката на португалецът Кристиано Роналдо и приятелката му от четири години - манекенката Ирина Шейк. В световен мащаб едва ли в момента има по-популярна двойка на действащ футболист и успешна моделка.
Въпреки че изглеждат като перфектната двойка, животът на Ирина като жената, поне засега до Кристиано, съвсем не е лек. След четири години тя все още не е успяла да получи така желаното предложение за брак, а и продължава да се примирява с изневерите на футболиста, които не остават скрити от медиите и хората.
Още за връзката на Кристиано Роналдо, както и кои са другите звезди от терена, които успяха да се забъркат в секс скандали, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 18 юни.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819125
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: