Story - брой 24/2015

-25%
е-списание - Story - брой 24/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 24/2015

(3.94 от 18 гласа)Кои са жените до звездите в MasterChef

Тримата членове на журито в MasterChef - Виктор, Андре и Петър, се превърнаха в новите секссимволи.
Почитателките им обаче ще трябва да се задоволят да им се радват отстрани, тъй като и тримата са щастливо женени.

В новия брой на списание Story тримата master-и разкриват как успяват да поддържат както щастлив семеен живот, така и успешен бизнес.

Любовната история на Виктор е толкова впечатляваща, че може като нищо да засенчи славата му на виртуоз в кухнята. Двамата с Наталия се влюбили един в друг още в ученическите си години. Подгонил мечтата си обаче, след завършването Виктор заминал за Германия. Когато се върнал, любимата му вече била омъжена и имала семейство. Той обаче се заинатил и решил за себе си, че ще я чака колкото трябва, за да сбъдне другата си мечта – именно тя да бъде майка на неговото дете.

Хулиганът в триото, както наричат Петър Михалчев, и съпругата му Ина са женени от 14 години, но връзката им била почти два пъти по-стара. А ако става въпрос за състезание, то колегата им Андре Токев се оказва наистина сериозна конкуренция. Станал баща за първи път на 20 години, той и до ден днешен е сигурен, че и за двамата с жена му Мария, това е бил правилният и щастлив избор.
Какво споделят още тримата виртуози в кухнята можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 10 юни.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819124
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: