Story - брой 24/2014

-25%
е-списание - Story - брой 24/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 24/2014

(3.83 от 18 гласа)Защо Нели и Сано останаха заедно?

Участието на Нели в Dancing Stars и това на Сано в "Къртицата" е най-дългата раздяла на двойката, откакто са заедно.
„С учудване установих, че Нели ми липсва дори повече от децата, както и да ви звучи това" казва Сано в новия брой на списание Story, но припомня, че все пак с Иво и Ава се срещали два пъти.

След шест години смятат, че най-дългата им раздяла досега, се е отразила добре и на двамата. Разбрали колко са се променили и всеки е станал наистина неделима част от другия.

„Не че толкова сме се променили, а по-скоро сме се развили, улегнали сме и сме се напаснали един към друг“, казва той, докато несъзнателно протяга ръка към нея.

Къде ще бъде така дългоочакваната сватба на двойката, както и как и къде Нели е получила предложение за брак от Сано, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819124
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: