Story - брой 23/2015

-25%
е-списание - Story - брой 23/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 23/2015

(3.94 от 16 гласа)Роси проговаря за дрогата и бягството

Откакто получи короната на Мис България името на Роси Иванова беше забърквано в различни скандали. Твърдеше се дори, че е била любовница на бившия министър на финансите Милен Велчев. Поради нездравия интерес към нея,  преди години Роси Иванова реши да преустанови модните си и светски изяви, с което обаче провокира още спекулации по свой адрес.

След като преди няколко месеца тя "възкръсна", появявайки се на парти на лорд Евгени Минчев, в новия брой на списание Story Роси Иванова разкрива всичко, което се случва с нея, докато беше инкогнито.
"Отдавна съм спряла да обръщам внимание на фалшивите коментари за себе си, защото не ме засягат лично, когато имам доверието и обичта на близките си. Радвам се на прекрасно здраве и считам, че с житейския си опит съм си изградила ясна себеоценка и съм се научила да ценя свободното си време и да се грижа добре за себе си.

Емоционалната ми хармония не е подвластна на злонамерени манипулации", така Роси коментира твърденията, че е била зависима от дрога. Какво още разкрива  за живота си красавицата и има ли мъж до себе си, можете  да научите от новия брой на Story, който е на пазара от 3 юни.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819123
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: