Story - март 2022

Още от поредицата Story

Story - март 2022

(3.80 от 20 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Приключение с грешки

Ако си отговорим мъдро на всички съмнения, които изпитаваме, ще разберем, че няма никакъв смисъл да искаме да
заличим грешките, които сме направили. Едва след като сме ги извършили, осъзнаваме какви, къде и с кого са били тези, в началото на преживяването, непростими събития. Научили сме се да ги наричаме уроци. Така е справедливо. Иначе
не бихме имали живот изобщо, ако не можем да си дадем обяснение. Без грешките няма да имаме осъзнаването. Няма
да имаме самокритичността и визията как да станем наистина по-добри и умни, отколкото сме били преди ден или година.
В този брой имаме толкова много герои с приключения, създадени от уроци.
Дори такива като Захари Бахаров, Андре Токев, Елена Петрова, които са попаднали в ареста или затвора заради злоупотреба с алкохол. Или други, които са извършили и далеч по-непростими престъпления. И трети, като Новак Джо-
кович, който дори предизвика политическа криза между Австралия и Сърбия.
Но разказваме историите и на онези, които са готови да се хвърлят в предизвикателства, за да изпитат волята и да открият границите си. Ето това е приключение, а не просто пътуването – то само ви води, като един и същ човек,
от едно място на друго. А е основополагащ изследователският ни инстинкт – чрез него опитваме, грешим и отново опитваме, а не чакаме.
Трябва да сме благодарни на уроците (грешките) в живота ни. Те ни създават като по-мъдри, смели и способни да приемат всяко предизвикателство. Ако ще правите нещо, което не сте правили досега, направете го колкото може
по-скоро. Правете грешки и чупете яростно. Няма смисъл да отлагате. Няма да ви стигне цял живот да се научите как да се представяте идеално, без да допускате грешки.
Трупайте знания, колкото може повече, преди да вземете решение да действате. Но в никакъв случай не позволявайте на някои пропуски в знанията или страха и съмнението да ви спрат да правите крачки напред.
В крайна сметка мъдростта, осъзнаването са следствие от действието. Ако забавите излишно процеса, ще се превървете във вечно недоволен човек, пропуснал приключението на живота си. Имаме мисия, и тя е да изследваме.
Запомнете – правете грешки от устременост и плам, а не от мързел.
Галина Чолакова-Попова
главен редакторОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2022
Страници: 100
ISSN: 20221312819103
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: