Story - март/2021

Още от поредицата Story

Story - март/2021

(4.60 от 15 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Ще бъде ли „то“ „ние“?

Живеем в любопитно, приключенско време, което ни кара да бъдем все по-изобретателни, но и все по-изплашени и по-агресивни. Този факт мотивира онези, които знаят не само как да оцелеят, но и да бъдат гъвкави и предприемчиви, а оставя другите просто да тънат в страх и недоумение. Променят се вековни ценности, търсят се нови идоли, намират се нови жертви и се създават правила, които да легитимират „другите“ и философията на „То“. Не знаем какво ще е
бъдещето, но мнозина са онези, които го виждат през черните очила на страха и търсят възможност да защитят племето си. Може ли и как да съществува с „нормалните“ мъже и жени светът на „То“? Факт е, че той винаги е бил някъде
там, но никой досега не говореше толкова открито за възможността хората, които се припознават в безполови или пък в различен от собствения си пол, да имат свободата да се заявят, без да бъдат компрометирани. Възниква обаче друг казус – а мъжете и жените, които заявяват традиционно съществуване, как ще могат да защитят правото си, след като, поне за известно време, ще бъдат малцинство? Има ли златна среда в това съжителстване на две толкова различни концепции или светът никога вече няма да бъде нито женски, нито мъжки, а просто друг? Все въпроси, които съвременните учени, лекари, психолози, философи, ще превръщат в новото ни бъдеще. Дано „то“ е „ние“. И докато светът намести чакрите си, ние ви разказваме историите на всички тях. Този брой посветихме на онези жени, за които красотата е проклятие и короната на най-красива на света е обсипана не с диаманти, а с дрога и насилие. Разказваме за новата звезда в Белия дом – дъщерята на Джо Байдън – Ашли, но и за първите дами на Америка, които са били не по-малко амбициозни и не по-малко скандални от първите мъже, и още любопитни истории като тази на актрисата и модел Вера Йорданова и нетипичния обитател на Холивуд – Едуард Нортън.
За част от тези наши герои светът наистина е гладно място - постоянно ще търси отговори на главоблъсканици. Така работи еволюцията. И често най-добрият отговор на сложен въпрос е задаването на по-интересен въпрос. Нека
въпросите ни се множат, за да не спираме да любопитстваме какъв свят оставяме и на кого.
Галина Чолакова-Попова
главен редакторОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
Страници: 100
ISSN: 20211312819103
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: