Story - март/2020

Още от поредицата Story

Story - март/2020

(3.88 от 16 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Няма време за принцеси
Новият свят изисква нови приказки – принцесите вече не са това, което са. Те не искат „принца на бял кон“, не искат да живеят в дворец, не желаят да се съобразяват с правила, а да ги създават. Негодуват, ако техният принц е „прост“ престолонаследник – настояват да пише история с името си, на пълен работен ден, а не просто да използва титлата си. Волен и едновременно изпълнен с желани, а не наложени отговорности живот – това е новият избор за аристократите и техните принцеси.
Кой би предположил? Всички здравомислещи. Малцина са онези, които смятат, че дворцовите порядки и нрави са непосилно леки. Не са, иначе не би се стигнало до „Мегзит“ след Брекзит. Демокрацията, но и монархическият модел, съществуват в безпрецедентна криза – икономическа, обществена, морална. Всичко може да бъде подложено на съмнение в името на либералната идея. Затова и посветихме голяма част от броя си на онези, които са готови да пренебрегнат всички условности – в двореца, или пък, като останалите ни герои, за да извоюват авторитета си, и да
се присмеят на посредствеността, която бликва като гейзер от всяка социална пролука. Разбира се, Хари и Меган са символ на тази тенденция, но тя има своята далечна предистория в двореца. Ще прочетете историята на аристократите, които губят контрол върху ненаситния си сексуален глад, или пък са готови в името на любовта да заличат всяка граница и да загубят привилегиите си. Нечистокръвните предизвикват с още по-голяма дързост - Рики Джървейс, благият бунтовник Адам Драйвър, Селин Дион, Елън Дидженеръс са само част от новата вълна, която прокарва нов път към нов свят. И в него няма време и място за принцеси.
Но има място и време за промяна, и то революционна. Дворецът е там, където не са принцовете и принцесите, а онези хора с позиции, носещи отговорността да понесат последствията от собствените си избори.
Галина Чолакова-Попова
главен редакторОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
Страници: 100
ISSN: 20201312819103
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: