Story - март/2018

Още от поредицата Story

Story - март/2018

(3.83 от 6 гласа)Човек трябва да има кураж да се разделя с миналото. Да му прощава всички уроци, защото без тях няма да е онзи, който днес се усмихва и казва: „Бях прилежен ученик и продължавам да уча“. Да се помириш с грешките си, но винаги да си готов да воюваш с „орангутана“, като Том Харди. Да се сприятелиш със смъртта и пак да се научиш да обичаш живота, като Ваня Червенкова.

В този брой имаме цял клас ученолюбиви звезди… А уроците им са отворен учебник за нас. В него няма инструкции как да се справим със страха. Всъщност изобщо не се говори за него. Той е само черен, третокласен път без значение. Важна е само магистралата на истинския живот, по която дори да се сблъскаш с най-големите си страхове и грешки, можеш да продължиш отново. Алисия Викандер, новата любимка на Холивуд, е нежното лице на този бунт срещу статуквото, не само в киноиндустрията. Северното й сияние всъщност е символ на ново поколение, което не живее, за да се хареса, и което няма да използва след години хаштагове, за да се оправдае за изборите си. Няма да бъде жертва и няма да позволи да бъде третирано като скъпо струващо украшение за някого или за хленчеща кауза. В тази революция вече няма перфекционизъм, няма я тревожната амбиция на всяка цена да бъдеш одобрен, пожелан, лайкнат, да си в стадото. А Алисия дори няма профил в нито една социална мрежа. Защото времето не е за губене, то е за печелене на опит и мисъл. И ще е мъдро да се научим да го живеем дръзко, а не да го превръщаме в бартерна стока, чрез която да ни харесат, да ни сложат хаштаг. Нека това е миналото, не бъдещето, в което не обичаме себе си, а сме сборище.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
Страници: 100
ISSN: 20181312819101
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: