Story - брой 20/2014

-25%
е-списание - Story - брой 20/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 20/2014

(3.00 от 1 глас)Бременната Златка: Ще имам син

Златка Димитрова е бременна в четвъртия месец с първото си дете, което ще е момче, разкрива самата тя в новия брой на списание Story.

Бургазлийката никога не е крила, че мечтае да стане майка и да роди дете на любимия си Миро. Съвсем скоро желанието й най-накрая ще се сбъдне.

„Преди да започнем с опитите за бебето, си направих изследвания. Аз съм човек, който много обръща внимание на здравето и тези профилактични прегледи бяха важни за мен, за да съм сигурна, че всичко ми наред“, разказва Златка.

"И през февруари се случи най-хубавото. Не мога да опиша момента, в който разбрах, че вече съм бременна. Адреналинът ми се качи неимоверно. Една приятелка ми беше казала, че когато много силно искаш нещо, молбите ти се чуват от Вселената и тя ти помага. Не знам дали е така, но за мен да имаш детенце, е истинска благословия.“, допълва моделката.

Какво разказа още Златка за щастливата новина, че ще има така мечтания син, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 68
ISSN: 20141312819120
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: