Story- брой 2/2015

-25%
е-списание - Story- брой 2/2015

Още от поредицата Story

Story- брой 2/2015

(4.13 от 8 гласа)Преслава след Бирмата: Не се съобразявам с никого

След почти тригодишна връзка фолк певицата Преслава и половинката й Жоро Бирмата сложиха край на любовния си романс.

„Отдавна сме разделени, просто пътищата ни се разминаха", признава певицата в новия брой на списание Story.
"Но запазихме приятелските си отношения. Засичаме се на разни места, хората са ни виждали и след раздялата заедно и затова остават с впечатление, че сме двойка. Но не – това не е връзка!“, допълва още изпълнителката.

Въпреки раздялата си с Бирмата, за никого от многобройните й фенове не остана незабелязан зарядът, с който в последно време тя пуска хит след хит.

„Може промяната да идва от факта, че не се съобразявам с никого в момента. Когато имаш и любовта, и работата, не можеш да се отдадеш изцяло и на двете и в един момент в едното ще изостанеш. Така че защо промяната да не се дължи и на статута ми в момента? Но по-скоро промяната е заради моя стар приятел, композиторът Велислав

Драганински, който ме дръпна и ми каза: „Виж, какво, дай да си върнем старите неща, старите емоции, песни.“ И това не остана незабелязано“ - размишлява фолк фурията.
Още откровения на Преслава можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 7 януари.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819102
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: